English

Stafi i punëtorëve do të flerë në kapsula gjatë Lojrave Olimpike (FOTO)

Gjatë lojrave olimpike që do të zhvillohen në Londër është e sigurt që do të krijohet një trafik i madh në të gjitha rrugët e londrës dhe parashikohet të ketë një shtim të popullsisë prej 5.5 milionë, që do të jenë vizitorë.

Për këtë bossët e kompanisë së vendit ku do të organizohen lojërat, kanë menduar që personeli i punëtorëve, duke i pyetur më parë, të mos largohet në shtëpi por ti krijojë kushte për fjetje në disa dhoma të veçanta por shumë të rehatshme që quhen kapsula claustrophobic, me qëllim që të shmangin orët e pikut dhe të mos bëhen vonë për në punë.
Ato përmbajnë një dyshek, pasqyrë dhe disa të tjera kanë dhe sistem për vendosje muzike.

KOMENTE