English

Xhevat Ademi dhe Ymer Aliu sherr në komisionin parlamentar (VIDEO)

Parandalohet një incident fizik i deputetëve shqiptarë në Maqedoni në komisionin parlamentar për sistem politik, gjatë debatit rreth projekt-ligjit të ri për lustrimin.
Deputetët Xhevat Ademi, nga Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Ymer Aliu, nga Partia Demokratike Shqiptare kanë shkëmbyer replika dhe më pas kanë fyer njëri tjetrin aq sa dolën nga salla për të përfunduar debatin jashtë, drejt një konfrontimi fizik.

901

KOMENTE