English

3 vjeçari shkoi në kopësht me 3 qese kanabis në xhepat e tij

Një djali 3 vjeçar iu gjet drogë në xhepat e tij.
Mësuesit e kopshtit të djalit u tronditën kur 3 qese me drogë ranë nga xhepat e tij.
Ata e pyetën djalin se ku i kishte marrë dhe ai i tha se i pinte babai i tij që njëkohësisht ishte njerku i tij.

Mësuesit lajmëruan policinë e cila bëri dhe arrestimin e të atit i cili e pranoi që merrte drogë.

Ai shpjegoi historinë se si djali mund t'i kishte marrë ato dhe pasojat që mund të vinin qoftë dhe nga gëlltitja e djalit apo dhënies së ndonjë fëmije tjetër.

Njerku kishte tymosur në darkë kanabis dhe kishte lënë çantën në anë të krevatit. Por në mëngjes ai kishte ikur në punë dhe djali do i ketë marrë atë kohë pasi ka parë të atin.
Problemi vazhdon të trajtohet nga policia.

KOMENTE