English

Futbollisti Lee Miller tepër i pikëlluar nga vdekja e bashkëshortes (FOTO)

Futbollisti ndërkombëtar skocez Lee Miller ka shkruar në Twitter rreth ditës më të keqe të jetës së tij.

Martuar 4 vjet më parë, graja e tij dhe nënë e 2 fëmijëve ndahet nga jeta pasi thuhet se ajo vuante nga kanceri.

Pikëllimit të tij i janë bashkuar familjartë, miqtë, shokët e tij të futbollit duke qënë me të dhe përmes mesazheve të shumta shprehin se janë me të.

Ai ka shkruar për bashkëshorten e tij 29 vjeçare në rrjetin Twitter:
Një mama e mrekullueshme për djemtë tanë të bukur. Ata kurrë nuk do t'ju harrojnë ju xxx.

KOMENTE