English

Gjendet gomari i vërtetë që i përket filmit të Shrek-ut (FOTO)

Besoj nuk ka mbetur njeri pa i parë seritë e filmit vizatimor Shrek.
Pale personazhet që fëmijët i pëlqejnë t'i imitojnë gjithmonë.

A ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se do të ekzistonte një gomar i vërtetë ku të ishte bazuar personazhi gomar që luan te filmi?

Ja pra fotografi i apasionuar dhe këmbëngulës Mick Gallagher, i cili ka shpenzuar 4 muaj në zonën Red Rock Conservation në Nevada, vetëm për të marrë disa foto nga një distancë e afërt e gomerëve që jetonin atje.

Dhe më në fund gomarit i ka pëlqyer diçka me siguri që ka buzëqeshur para kameras. Ai u afrua te kamera, e pa njëherë dhe më pas me një pëllitje të madhe bëri një hap prapa dhe duke qeshur rrinte para kameras.

Dhe më pas fotografitë ishin pothuajse si të personazhit te Shrek.

Këta gomerë janë të egër dhe jetojnë në këtë zonë, kështu duhet një kujdes i madh para se t'i afroheni.

KOMENTE