English

Hekurosni rrobat menjëherë vetëm në 9 minuta. Pajisja e re në treg

Më në fund dhe një lehtësim si për gratë por pse jo dhe për burrat.

Lini mënjanë hekurin me avull të zakonshëm, tani hekurosni rrobat tuaja vetëm për 9 minuta dhe jo vetëm një por një grumbull.

Një kompani britanike ka prodhuar një pajisje si rezultat i ankimeve të shumta të grave pasi lodhja nga hekurosja ishte e madhe.

SteamRail quhet pajisja që mendohet të jetë një mrekulli e vërtetë e cila përmes avullit largon rrudhat nga rrobat dhe i bën gati për të veshur.
SteamRail kushton 234 euro madje më pak se sistemet e tjera të hekurosjeve me avull që kushtojnë 280 euro.

KOMENTE