English

Kalaja e Lezhës. Rrëzohet një pjesë e murit të pasmë (VIDEO)

Si rezultat i reshjeve të rëna këtë vit dhe pas një dimri të zgjatur, një pjesë e murit lindor që rrethon Kalanë e Lezhës është rrëzuar. Edhe pse sinjali ishte dhënë që më parë asnjë nuk e kishte vënë ujin në zjarr.
915

KOMENTE