English

Limuzina e re dhe e pabesueshme (FOTO)

Për shumicën e njerëzve të pasurit e një makine të tillë është luks dhe ndoshta e paarritshme, por për të tjerë është mëse normale.

Dhe kjo nuk është një limuzinë e zakonshme, por një model i ri që i janë shtuar karakteristika të tjera të pabesueshme madje dhe deri te ushtrimi i një biçiklete sporti.

Makina ka një çmim nga 83 000 euro në 161 000 euro dhe nuk është e nevojshme për të shpjegaur se çfarë ajo ka brenda, por mjafton të shihni fotot në krah.
Në reklamën e automjetit kompania citon:
"Përdorni çdo minutë të jetës tuaj të biznesit në favor të tij. Udhëtimi me këtë makinë ju lejon për të transformuar kohën e udhëtimit në një kohë më të qetë, të përqendruar dhe produktiv në orarin tuaj."
Makina përmban dhe versionin e blinduar. Ajo është e pajisur me gjithçka brenda që ju të punoni me majë tëgishtave, për ata që vlerësojnë kohën e punës.
Mund të bëni dhe telefonata madje dhe konferenca online.
Makina është projektuar nga kompania amerikane Becker Automotive Designs.

KOMENTE