English

Parada e modës së rosave (FOTO dhe VIDEO)

Njeriu duhet të krijojë aktivitete që i sjellin kënaqësi dhe gëzim. Dhe prej tyre është dhe parada e modës së rosave e organizuar në Sidnei Australi.
Rosat dhe rosakë të shumtë të veshur nga pronarët e tyre me veshje të ndryshme u paraqitën në një spektakël posaçërisht për ta, për të shpallur modelin apo modelen më të mirë.
Edhe këto rosa kanë një garderobë me veshjet e tyre sipas modës.

913

KOMENTE