English


Vipat zbulohen vetë apo pa dashje në plazh? (FOTO)

Sezoni i plazhit po troket dhe kujdes kur të shkoni për tu larë në det, pasi paparracët janë anembanë.
Dhe sidomos po të jenë edhe figurë publike akoma më keq se fotot tuaj do të përfundojnë në faqet e internetit.

Kështu i ka ndodhur dhe një prezantuese Tv Maria Fowle, 25 vjeç e cila si duket nuk e kishte kontrolluar "rripin e sigurimit" dhe duke vrapuar shpejt në rërë, papritur ajo ka reklamuar gjoksin e saj komplet.

"5 vjeçarja është e dashuruar me futbollistin Lee Croft por duket se mardhënia e tyre nuk ka shkuar mirë dhe ajo është parë me një tjetër për pushime.

KOMENTE
  • rimi20:57 - 01 Maj 2012
    trup vari lesht, shale kot gjunjet e shumtuar ...