English

Fatmir Limaj i pafajshëm (VIDEO)

Ashtu si pritej është shpallur i pafajshëm dhe liruar nga akuzat Fatmir Limaj. Gjykata e Qarkut në Prishtinës ka shpallur të pafajshëm të akuzuarit e rastit “Kleçka”, deputetin e Kuvendit të Kosovës, Fatmir Limajn dhe tre bashkëluftëtarët e tij, Nexhmi Krasniqi, Naser Shala dhe Naser Krasniqi.
939

KOMENTE