English

Foto seksi në ankand për bamirësi (FOTO)

Kate Moss ka dhuruar foto pa pjesë të sipërme të vetes për të mbledhur fonde për bamirësi për fëmijë.

Supermodelja mahnitëse 38-vjeçare ka siguruar për Shoqatën Kombëtare për Parandalimin e mizorive te fëmijët (NSPCC) ankand në Bonhams në Londër një fotografi ku shfaqet lakuriq në pjesën e sipërme e mbuluar me modesti nga krahët e saj.
Ky imazh do të shitet në shtëpinë e ankandit në Bonhams në Londër për të mbledhur para për NSPCC.

Ankandi do të mbahet në 17 maj, dhe përveç Kate dhe të tjerë kanë prezantuar fotot e tyre për bamirësi. Një prej tyre dhe supermodelja Christy Turlington e cila ka pozuar topless shprehet e kënaqur pasi fotot e tyre kanë një funksion mjaft emocionues.
Imazhi më i mirë deri tani është puthja e një çifti.

KOMENTE