English

Marilyn Monroe pozon lakuriq për inat të Elizabeth Taylor (FOTO)

Ajo ishte një yll dhe një nga gratë më të famshme në botë.
Por në vitin 1960 Marilyn Monroe ishte thellësisht xheloze për Elizabeth Taylor duke filluar një paraqitje lakuriq në një përpjekje për tu bërë më popullore se Taylor.
Aktorja shpreson të gjeneronte sa më shumë publicitet

Monroe kishte bërë një plan për të detyruar gjigandëe e Hollywood, Fox Studios për ta marrë atë shumë seriozisht në mënyrë që ata të fillonin ta paguanin ashtu si paguanin Elizabeth Taylor.

Në atë kohë Taylor ishte duke fituar 1 milion dollarë në një film për heronj si Cleopatra. Monroe ishte duke u paguar thjesht 100,000 dollarë.
Ndaj Monroe vendosi të pozojë lakuriq, madje duke marrë garanci të sigurtë lidhur me pagesën.KOMENTE