English

Çifti Beckam puthje për publikun (VIDEO)

Një puthje është fiksuar nga kamerat, për çiftin dhe ikonën e modës Victoria dhe David Beckham.

Të gjithë do të ndiheshim në siklet nëse do të merrnim një puthje në këtë mënyrë por dhe do të na vinte mirë.
946
Çifti Beckam ishte në emisionin LA Lakers KissCam, ku bashkë me motrën dhe nënën e David të ulur në rreshtin e parë ishin duke parë një lojë.

Çifti dukej i lumtur dhe gjithë kohës bisedonin dhe qeshnin por në një moment Davide puth Victorian e cila u duk sikur u fut në siklet.
Sot ai mbush 37 vjeç.

KOMENTE