English

Eja në varrin tim (VIDEO fantastike)

Shtëpia super e veçantë ku James Bond në filmin "Diamonds Are Forever" hëngri një dajak të mirë nga 2 vajzat truproja, sot është vlerësuar me një çmim 13.9 milion dollarë.
Come into my lair, ishte dhe një nga shprehjet e përdorura në këtë film fantastik.
E ndërtuar në vitin 1968, sot shtëpia mbahet si një copë kujtese e arkitekturës së epokës së Luftës së Ftohtë. Shtëpi me 5 dhoma gjumi ishte fillimisht rezidenca e brendshme e projektuesit Arthur Elrod.

Më shumë se 40 vjet pas filmit që e bëri të famshëm, shumë nga tiparet që shihni në video janë ruajtur me besnikëri.

945

KOMENTE