English

Ish i dashuri i Whitney Houston dhe më pas i Kim Kardashian, në tjetër romancë

Ray J dhe aktorja Sophie Monk kanë ushqyer thashethemet për një romancë, pasi u fotografuan të dy në një përqafim për qëllim reklame, por në një pishinë personale.
Thashethemet për ish të dashurin e Whitney Houston dhe më pas i Kim Kardashian, filluan para disa kohësh kur ajo ishte filmuar gjatë largimit nga shtëpia e Ray J në Los Angeles.
Ata kanë nënshkruar një kontratë prej 1 milion dollarë për një produkt kozmetik për kujdesin e fytyrës së meshkujve që quhet Prince Reigns.

Fotot për reklamë janë xhiruar në shtëpinë e Ray J, ku ajo kërcen pa reçipeta në pishinë dhe Ray J që kujdeset për të duke e mbuluar me petale trëndafili.

KOMENTE