English

Mezi pres të humbas virgjërinë time

Më në fund do t'i jap fund jetës time të beqarisë, ka thënë një prej bassistëve të grupit "Kings Of Leon", Jared Followill.

Ai gjithashtu u shpreh se mezi pres të humbas virgjërinë time me të dashurën e tij Martha Patterson me të cilën ishte fejuar.

Ai ndoqi hapat e gjithë shokëve të tij të grupit, pasi të gjithë janë të martuar kështu që dhe ai do të jetë një prej tyre shumë shpejt.

Ata po mendojnë për dasmën e tyre dhe më pas do të kenë kohë për të menduar krijimin e një familje.

KOMENTE