English

Papagalli i tregon policisë adresën e tij

Një papagall trupvogël kishte humbur, por është kthyer në mënyrë të sigurtë te pronarja e tij në Tokio, Japoni falë aftësive dhe zgjuarsisë së tij, duke i treguar policisë adresën e shtëpisë ku banonte.

Pronarja e zogut, një 64-vjeçare, tha se ajo ja mësoi adresën papagallit të saj pasi ajo e bleu atë dy vjet më parë.

Ajo kishte humbur një papagall trupvogël më parë dhe e kishte bërë këtë gjë për të siguruar që nuk do të ndodhte përsëri, tha policia.

Zogu mashkull i është dorëzuar autoriteteve lokale të dielën, dhe u desh dy ditë për t'i treguar policisë adresën e tij ku banonte.

Zogu kishte ikur nga shtëpia e pronarit të saj në perëndim të Tokios të dielën.

Ai u kap në një hotel aty pranë, ku u ul mbi shpatullat e një mysafiri.

KOMENTE