English

Aktori 71 vjeçar martohet përsëri. Divorci i kushtoi 263 milion euro (FOTO)

Aktori australian Neil Diamond përsëri duket i lumtur në martesën e 3-të të tij.

Ai u martua me menaxheren e tij 41 vjeçare Katie McNeil në 21 prill 2012, pas dy martesave të para që përfunduan në divorc.

Gjithsej ai ka 4 fëmijë nga dy martesat e para dhe divorci me gruan e dytë ishtë një divorcet që kushtoi më shtrenjtë në botë pas atij të Mel Gibson. Gjithsej thuhet se i kushtoi 263,000,000 euro vitin e kaluar.

Ceremonia e dasmës u bë në Hotelin Beverly Hilton dhe çifti ndan një rezidencë 35 milion euro.

KOMENTE