English

Bar Rafaeli reklamon trupin më shumë se veshjet (FOTO)

Modelja e rrobave të brendshme Bar Rafalei shfaqet përsëri me fotot e saj, por këtë herë ajo ka treguar më shumë se rrobat e saj të brendshme që prezanton.

Ajo shihet në shtëpinë e saj në dush dhe pas tij, kontrollin e vetes së vet në pasqyrë, më pas duke kositur barin në kopshtin e saj dhe momente çlodhjeje në ambientet e shtëpisë.

Të gjitha këto vetëm për të treguarse ajo ndihet shumë mirë me veten dhe ka një trup për t'u patur zili nga të gjithë.

Ajo shprehet se është gjithë kohës në lëvizje dhe nuk heq dorë nga thjeshtësia sidomos për rrobat e brendshme, pambuke të rehatshmë që nuk i krijojnë asnjëherë siklet, dhe tepër të thjeshta. Ajo shpjegon se dua të ndiej vetveten brenda këtyre rrobave.

KOMENTE