English

Bledar Bashanoviç, shqiptari që merr pjesë në mitingun e Tadiç -it (VIDEO)

Ka nisur fushata parazgjedhone në Serbi. Fushata kryesisht është zhvilluar në mes të Partisë Demokratike të Boris Tadiç dhe Partisë Progresiste të Tomislav Nikoliç.
Tadiç ka dashur të tregojë se është njeriu i parë i Serbisë dhe për këtë ka mbledhur rreth vetes njerëz të fuqishëm si nga ana ekonomike por dhe politike për të treguar që është më i miri bashkë me partinë që përfaqëson.
Por mitingu është ndjekur dhe nga një shqiptar, përfaqësues i pakicave, Bledar Bashanoviç. Por gjatë fjalimit të tij, Tadiç dukej mjaft nervoz, gjë që të bën të kuptosh se ai po ndien frikën e humbjes së zgjedhjeve.

951

KOMENTE