English

Drejtoria e tatimeve, aksion kontrolli në bizneset (VIDEO)

Një fushatë aksionesh kontrolli ka filluar nga Drejtoria e përgjithshme e tatimeve kundrejt të gjitha bizneseve që kanë shfaqur parregullsi në shlyerjen e tatimeve.
Aksionet do të vazhdojnë gjatë gjithë muajve të vitit në forma të ndryshme, me qëllim ndërgjegjësimin e të gjitha bizneseve për të pëunuar sipas rregullave dhe ligjeve që janë.


953

KOMENTE