English

Si ti jepni gruas Orgazmën e Çmendur

Meshkuj mos harroni:
"Nuk ka femra që s'arrihen, por ka burra dembelë"

Një studim i ri i botuar ka gjetur se më shumë se gjysma (54%) e femrave pranojnë se kanë falsifikuar një orgazmë, pra nuk e kanë përjetuar në të vërtetë.
Kjo do të thotë që ajo nuk ka kryer mardhënie rregullisht për të marrë orgazmën e vërtetë, ndaj ajo duket sikur përjeton orgazmën vetëm për të mos ofenduar egon e burrit të saj apo mashkullit që ndodhet në krevat me të.

Pjesa më e keqe për këtë është se, burrat mendojnë se janë mirë në shtrat, ndihen krenarë, por në të vërtetë gabojnë. A e dinë meshkujt pse gratë mashtrojnë?
Është shumë e thjeshtë, ajo nuk është e kënaqur seksualisht.
Pa eksitim seksual, marrëdhënia bëhet shumë e mërzitshme dhe ajo do të mendojë të kërkojë për një tjetër.

Kjo është e vërteta, 70 % e grave nuk kanë pasur orgazmë gjatë raportit seksual!
Dhe mbi 80 % e grave kurrë nuk kanë përjetuar një orgazmë vaginale(një orgazmë shumë më e thellë se orgazma clitorale)
Pra femrat nuk janë të kënaqura seksualisht.
Është një turp, por shumica e meshkujve janë krejtësisht në errësirë ​​kur bëhet fjalë për njohjen e trupit të një gruaje.
Mjerisht për shkak të kësaj, shumë pak gra kanë arritur të plotë potencialin e tyre të orgazmës dhe shumica ngushëllohen se ndihen mirë.
Disa mendime për t'i dhënë femrës orgazmën e duhur:

. sa herë të shkoni në krevat, mendoni për të bërë diçka të re
. mëso llojet e ndryshme të orgazmës së grave para se ti aplikosh
. njih mirë anatominë e trupit të femrës
. mos udhëhiqni ju, mendjen e gruas
. mëso kurthet e mendjes së saj gjatë një mardhënie
. mos u përqëndroni në zotërimin e orgazmës së saj
. mëso për vendndodhjen e clitoris dhe individualitet clitorale
. zbuloni se çfarë pjesë e vaginës së një gruaje korrespondon me pjesën e ndjeshme të penisit të një mashkulli vetëm në kokën e penisit
. gjeni se nga vjen derdhja e lëngut nga trupi i saj
. mëso rreth sfungjerit urethral, pjesët më të ndjeshme
. shmangni pjesën e brendshme të vaginës së një gruaje që mund të jetë irrituese në të prekur apo edhe e dhimbshme për shumicën e grave
. mësoni ndodhjen e zonës-G te femra

KOMENTE