English

Universiteti Kristal i jep diplomë djalit të Umberto Bossit, i cili është nën hetim nga prokuroria (VIDEO)

Hetimet nga Prokuroria e Napolit dhe Milanos mbi partinë “Lega Nord” kanë nxjerrë edhe fakte që lidhen me Shqipërinë, pikërisht me djalin e Umberto Bossit, Renzo Bosi i cili figuron sikur ka mbaruar studimet në Tiranë me rezultate të shkëlqyera në menaxhim biznesi, dega ekonomik.
Diploma figuron me numër amze 482 dhe është lëshuar më 8 tetor të 2010-tës.
Ndiqni videon, për të kuptuar më mirë ngjarjen.

950

KOMENTE