English

Britney Spears familjare si gjithë të tjerët (FOTO)

Ajo mund të jetë gati për të bërë një tjetër kthim spektakolar në qendër të vëmendjes si një gjyqtare në X Faktor SHBA, por Britney Spears është përsëri një vajzë familjare në zemër.

Pavarësisht nga ftesat e pafundme që me siguri vijnë në adresën e saj, këngëtarja, 30 vjeçare, zgjodhi për të festuar Cinco de Mayo në shtëpi me klanin e saj të ngushtë gjatë fundjavës.
Familjarja Britney dhe familja Spears u fotografuan duke shijuar një parti të rastësishëm në një shtëpi në Brentwood, Kaliforni.

Ajo është fotografuar shumë e rehatshme dhe sportive ashtu si çdo familjare tjetër.

Sipas njoftimeve, Britney është e përgatitur për të dalë si një gjyqtare në sezonin e dytë të SHBA-X Factor pasi Paula Abdul dhe Nicole Scherzinger nuk u pranuan.
Spears besohet të ketë pranuar një marrëveshje 15million dollarë së bashku me Simon Cowell dhe LA Reid.
Ndërsa bosët e Faktori X, vazhdojnë të refuzojnë për të komentuar se kush janë gjyqtarët e rinj janë, por burime thonë se ata kanë nënshkruar kontratën me Britney.

KOMENTE