English

Çfarë është seksi? (VIDEO)

Të gjithë kanë përkufizime të ndryshme për seksin.

Por çfarë thonë dhe si e përkufizojnë modelet e Victoria Secrets seksin për 2012?

Secila thotë mendimin e saj duke u përpjekur ta konkretizojnë me shembuj të grave më seksi në botë.

Nga të gjitha emrat që u përdorën më seski doli të ishte Beyonce.
976
Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson dhe Toni Garrn zbulojnë listën grave më seksi në Hollivud.

KOMENTE