English

18 muajsh dhe është më shumë se 15 kg

Prindërit e një fëmijë seriozisht mbipeshë në Kinë u kanë kërkuar mjekëve për të ndihmuar vajzën e tyre tepër të shëndoshë aq sa ajo nuk është në gjendje për të ecur.
Cheng Lichao dhe gruaja e tij Feng Xiaochun kanë vajzën 18 muajshe Dan Dan në Spitalin e Fëmijëve provinciale Hunan duke ju lutur mjekëve për ndihmë, pasi mjekët e tjerë nuk ishin në gjendje të shpjegojnë trashjen rrezikshme të fëmijës së tyre.
Vajza e vogël peshon më shumë se 15 kg dhe ka një gjatësi më të madhe se moshataret e saj.
Megjithatë, prindërit e saj pohojnë se nuk kanë asnjë ide se si ajo erdhi në atë fazë. Vajza është lindur normale vetëm pas një muaji ajo filloi të rritet me shpejtësi. Kur ajo ishte një vjeç pesha e saj kishte arritur në 15 kg. '
"Ajo ka një oreks të madh. Çdo vakt ajo duhet të hajë një tas tepër të madhe me oriz dhe pi shumë ujë.
Feng tha Dan Dan ende nuk mund të ecë dhe kjo ndoshta për shkak të peshës së saj. Familja nuk ka probleme me trashjen në origjinën e tyre.
Çifti ka një vajzë pesë-vjeçar, i cili peshon vetëm 13kg.

KOMENTE