English

Bukuri absolute e Dukeshës Kate Midelton (FOTO)

Në një mbrëmje apo dhe raste ceremoniale dukeshës së Kembrixhit Kate Midelton i pëlqen që flokët t'i mbajë lëshuar, ndërsa është zhvilluar mbrëmja Gala në Royal Albert Hall, për të startuar numërimin mbrapsht të Lojërave Olimpike të Londrës mbrëmja Gala, ajo ka sfiduar me një stil të ri të flokëve të realizuar nga salloni Richard Ward, me sandale 450 paund dhe me fustan super elegant të stiluar nga Jenny Packham.

Kate dhe burri i saj, Princi William, mbërriti në rritet më të mëdha të ekipit tonë, në një mbrëmje gala, kravatë e zezë për të shënuar afrimin e fundit të Lojrave 2012 në Londër dhe për të rritur fondet kritike për të mbështetur konkurrentët.

Çifti ka tërhequr vëmendjen pasi bukuria e Kate ishte shumë e lartë për një nivel të tillë.

KOMENTE