English

Cheryl Cole, ma tatuazh në të pasmet e saj (FOTO)

Këngëtarja Cheryl Cole dhe ish-gjyqtarja e X Factor, dallohet për stilin e saj të këpucëve të larta, por kur ajo kërkon të duket si një vogëlushe di ta realizojë shumë mirë.

Në një foto të postuar në Twitter, dalë me një tifoz në Los Angeles ajo është paraqitur me modën e viteve 80-të.
988
Ajo ka treguar trupin e saj në formën e përkryer si dhe tatuazhin e ri bërë në të pasmet e saj. Tatuazhet asaj i pëlqejnë shumë, por këtë radhë të interesuarit nuk kanë marrë përgjigje lidhur me tatuazhin e bërë në të pasmet e saj.

Ajo gjithashtu është parë me mamin e saj dhe një person që askush nuk e njihte.

KOMENTE