English

I dua gratë, të joshin veten e tyre (FOTO)

Marlies Dekkers, biznesmenia e një kompanie të fuqishme të reçipetave dhe furnizuesja kryesore e të brendshmeve të Lady Gaga-s.

Ajo thotë: "I dua gratë që të joshin veten e tyre". Duke përdorur këtë sllogan ajo ka bashkëpunuar me disa modele nga më të famshmet si dhe këngëtare yje.

Konkretisht është duke punuar në një projekt sekret me Lada Gaga-n për të reklamuar të brendshmet që do të jenë gati brenda pak kohësh.

Reçipetat e kësaj kompanie 20 vjeçare përdoren nga gratë e biznesit që duan të jenë në konfidencë me veten dhe të ndihen joshëse.

KOMENTE