English

NASA mbulon të vërtetën e UFO-ve që pa në fillim të majit (VIDEO)

Një përdorues i YouTube pohon se ai ka gjetur prova se NASA po mbulon dëshmitë që ajo ka regjistruar lidhur me një objekt që fluturonte në afërsi të diellit.
Videoja është marrë nga video që Observatori diellore dhe Heliospheric rrezatoi në Tokë dhe Transmetoi online.

Por NASA ka mbyllur veshët dhe ka hedhur poshtë pretendimet.

Shihni videon për të parë se çfarë objekti është.

985

986

KOMENTE