English

Të kujt janë reçipetat? (FOTO)

Ndërsa dje promovuan se Çfarë është seksi, sot modelet e Victoria's Secret, Angels Lindsay Ellingson, Doutzen Kroes dhe Erin Heatherton, kanë prezantuar reçipetat të reja duke i mbajtur në dorë si dhe fustanet për këtë sezon veror.

Ato duken të thonë: po kërkoni për këto?

Fustane që ju tregojnë serioze por dhe tepër seksi duke lënë të shfaqet si pa qëllim pjesa e kofshës.

KOMENTE