English

Tuneli i dashurisë (FOTO të mrekullueshme)

Shëtitja dorë për dorë me dikë që është special për ne, është një nga gjërat më të bukura dhe sidomos kur sapo jemi njohur. Mundohemi të gjejmë dhe vendet më romantike për të shprehur ndienjat tona.
Por këta të rinj të dashuruar duhet të jenë në një nga pikat më romantike të botës.

India mund të ketë Taj Mahal, dhe Parisi është qyteti i dashurisë, por Ukraina e ka këtë tunel të pabesueshëm të dashurisë.

Nuk është një gjë edhe pse, kjo është edhe një linjë treni, i cili para se të futet që lart i bie borisë për të mos ja prishur romancën ndonjë çifti.

KOMENTE