English

Sekreti për një Penis të madh. Muskuli PC

Këtu keni një rutinë themelore që ju mund të përdorni për të filluar ushtrimet për penisin tuaj. Mos harroni se duhet të jeni tepër të rrgullt në mbajtjen e kohës dhe ushtrimeve për të patur një rezultat perfekt.
Një mënyrë e mirë për të filluar është të zgjidhni kohën tuaj kur ju duhet ta bëni ushtrimin. Një mënyrë e mirë është të caktoni ditët e javës kur ju do të bëni ushtrimet me qëllim që të jenë në vazhdimësi dhe të mos ndërpriten apo të çorganizohen. Për shembull, ju mund të zgjidhni të hënë, e martë, e enjte, e premte për të ushtruar, dhe ju mund të merrni një pushim në pjesën tjetër të javës. Mbani mend se ju nuk mund të bëni ushtrime të gjitha ditët, sepse penisi ka nevojë për kohë dhe të rindërtojnë veten për të qënë i madh.
Pra shkurt bëni një programim të rregullt të ushtrimeve ashtu sikur planifikoni palestren.
Nëse ju nuk i jepni kohë penisit tuaj për të rimarë veten, të gjitha përpjekjet shkojnë kot. Gjithkush dëshiron rezultate të shpejta, por ju duhet të jeni i durueshëm dhe të jeni korrekt me orarin dhe ushtrimet.
Teknikat e ushtrimeve

1. Ushtrime për muskulin PC.

Muskuli PC ose muskujt pubococcygeus është një muskul i rëndësishëm në trupin tuaj!
Ky është një muskul që përbën dyshemenë e legenit tuaj, ku pastaj mbështeten shumë organe të rëndësishme përfshirë dhe mitrën dhe fshikëzën e urinës dhe gjendet në të 2 sekset.

Ushtrimi më i dobishëm për të rritur gjatësinë e penisit sepse ky përmirëson qëndrueshmërinë e ereksionit. Përkulja e PC, stimulon dhe pikat e forta e muskujve tuaj PC. Nëse ju nuk e dini ku ndodhen muskujt PC ndodhet, duhet t'i mësoni para se t'i zbatoni.
Mundohuni të urinoni dhe pastaj ta mbani atë para se ta derdhni plotësisht urinën. Ju duhet të ndjeni një shtrëngim mes testikujve tuaj dhe anusit tuaj. Kjo është në thelb një përkulje e muskujve PC. Pasi jeni në fillim të ushtrimit mjafton vetëm një hap.
Përkulje të muskujve PC vetëm 5 min në javën e parë. Avantazhi i këtij ushtrimi është se ai mund të bëhet kurdo dhe kudo: ulur në punë, para kompjuterit tënd, duke shikuar televizor, kur shkoni me makinë në shtëpi. Gjatë javëve të ardhshme ju mund të shtoni më shumë kohën gradualisht.
Ju mund ta bëni 10min në javën e dytë, 20 minuta në javën e tretë dhe 30 minuta në javën e katërt. Pastaj, ju nuk keni nevojë për të ushtruar më tepër se 30 minuta, mjafton ta mbani me këtë rritëm.

2. Ushtrimi gjatë schlong:

Ky ushtrim është shumë i lehtë për tu kryer. Vetëm bëni një "O" (rreth) me gishtin e madh dhe gishtin tuaj tregues dhe kapeni penisin tuaj nën kokë. Pastaj, tërhiqeni dhe mbajeni atë ashtu për 15 sekonda. Më pas, masazh penisit tuaj. Mbani ritmin tuaj duke ndryshur drejtimin kur ju e tërheqni:
Poshtë, majtas, djathtas, sipër.
Gjithmonë masazh në mes të çdo përsëritjeje. Mundësisht, bëjeni tërheqjen në të 4 drejtimet.
Gjithashtu, ju nuk duhet të dëmtoni veten. Mos e tërhiqni deri sa të ndieni dhimbje, por vetëm sa të ndieni një shtrirje të mirë.

Mos harroni se para ushtrimeve ju duhet të nxeheni, të mos keni ftohtë ose bëni një dush ose mbani peshqir të ngrohtë rreth belit dhe të pasmeve me qëllim që penisi të mos ketë ftohtë.

KOMENTE