English

Fenerbahçe fiton kupën e Turqisë

Nuk kishte se si të mos fitonte Fenerbahçe dhe këtë herë ajo fitoi kupën e Turqisë.

Me rezultatin e thellë 4:0 ndaj kundërshtares Bursaspor.

Fenerbahçe në historinë e saj të futbollit ka fituar kupën e Turqisë 4 herë dhe sot ishte hera e 5-të.

Për herë të parë ka fituar kupën në 1968, më pas në 1974,1979, 1983 dhe sot në 16 maj 2012 fiton për herë të pestë.

Golat u shënuan nga
1' Caner
45' Cristian
58' Semih
77' Alex

KOMENTE