English

Aktorja më seksi në botë shpallet Charlize Theron

Charlize Theron, sipas vlerësimit të “What is sexy” e cila merret me vlerësimin e femrave në Hollivud është shpallur aktorja më seksi.

Por disa të tjera janë shpallur më seksi duke cilësuar dhe veçoritë apo avantazhet që kanë në krahasim me të tjerat.

Stacy Keibler e dashura e George Clooney shpallet si femra me këmbët më seksi, Beyonce si mamaja më seksi, ndërsa Amanda Seyfried me buzët më seksi.

Dhe si këngëtarja më seksi qëndron Britney Spears.

KOMENTE