English


Aktorja 90 vjeçare merr një puthje nga qeni

Aktorja 90 vjeçare Betty White është pritur nga mysafirët e saj në Hotel Sheraton përpara klubit me emër në New York Friars Club Roast.

Ajo me një veshje të veçantë dhe me një kalë të bardhë Poni, u prit nga mysafirët.

Por një përshëndetje e veçantë i është bërë dhe nga një qen i mysafirëve, i cili e ndjeu ngrohtësinë e saj duke i dhruruar një puthje në buzë me gjuhën e tij.

Klubi Friars është një klub privat në New York City, i famshëm për mishin e pjekur.

Aktorja ka dalë në një turne për të vizituar kopshtet zoologjikë kombëtarë me qëllimin për të mbledhur fonde, për të rritur pjellshmërinë e Pandas.

KOMENTE
  • Neritan Seferi16:28 - 30 Maj 2012
    ahahahahahaha.pasa ra mren
  • Fitore Azizi11:24 - 26 Maj 2012
    hahaha ty ste duhet mori jeta mo.... ahhaha te deshiroj lumturi ne jet edhe qaq sa te kan mbet :S wtf
  • Toni Tu Ec16:28 - 25 Maj 2012
    duket qe ky qen qenka shum i dashuruar hahahah