English

12 vjeçarja kanadeze shpjegon problemet bankare (VIDEO)

Victoria Grant, vetëm 12 vjeç arrin të shpjegojë pse vendi i saj Kanadaja dhe e gjithë bota është në borxhe.
Shpjegimin e saj ajo e ka bërë publik para shumë analistëve bankarë në konferencën bankare që u zhvillua në 27 prill në Filadelfia. Fjalimi i saj është duartrokitur dhe video në youtube po bën xhiron e botës, për lokuencën dhe shpjegimin tepër bindës që ajo bën.
1017

KOMENTE