English

Ilir Meta takon Bill Klinton në Vjenë

Ish presidenti amerikan Bill Klinton dhe Ilir Meta (R)janë takuar në ditën e tretë të takimit vjetor të CGDC më 18 maj, 2012 në Vjenë, Austri.

Qendra për Dialog dhe Bashkëpunim Global(CGDC) është një Organizatë Joqeveritare ndërkombëtare e pavarur, e cila nxit dialogun mes biznesit dhe politikës për të krijuar standardet ndërkombëtare në transparencë.

KOMENTE