English

Naomi Campbell gjithmonë një perëndeshë (FOTO)

41-vjeçari supermodele Naomi Campbell ka sfiduar të gjithë me paraqitjen e saj në Vjenë me rastin e një aktiviteti për mbledhjen e fondeve të bamirësisë për AIDS.

Ajo me një fustan brilant ka dalë në skenë dhe si gjithmonë ka ditur të prezantojë veten me elegancën e saj.

Aktiviteti për "20th Life Ball" në Vjenë ka mbledhur mjaft yje të artit botëror të cilët kanë zhvilluar dhe prezantuar aktivitete të ndryshme me qëllim mbledhjen e fondeve.

Por në këtë eveniment ka marrë pjesë dhe ish presidenti amerikan Bill Klinton.

Aktorë të ndryshëm u shprehën në qëllimin e përbashkët të aktivitetit:
"Çfarë është e rëndësishme ... është se ne jemi këtu për të edukuar njerëzit. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu, për të thënë se çfarë po ndodh.

Vitin e kaluar, ngjarje bërë 1.9 milionë euro 2.500.000 $) për luftën kundër HIV dhe AIDS.

KOMENTE