English

Geri Halliwell ish Spice Girls hipën mbi makinë (FOTO)

Geri Halliwell u fishkëllye nga audienca kur ajo provoi fatin e saj 2 vjet më parë në X Factor.

Dhe pavarësisht nga bosët ITV që shpresonin se ajo do të merrte një pritje të mirë, këtë herë si gjyqtare mysafir, duket se tifozët kanë mbetur të zhgënjyer.
Në vend që të fitojë raundin e audiencës në audicionet e Liverpulit, Geri ka zemëruar tifozët duke marrë një goditje të fortë në Barlown e tyre të preferuar, nga gjyqtari tjetër Gary, para se ajo të kritikuar aftësitë e këndimit të një grupi vajzash.

Geri u fishkëllye edhe pse ajo i tha vajzave se nuk mund të këndonin në kët mënyrë.
Ndërsa para se të arrinte në Liverpul dje ajo u pa e ngjitur mbi një makinë duke bërë që të tërhiqte sa më shumë vëmendje për veten.

KOMENTE