English

Janet Jackson shkëlqen pas rënies në peshë (FOTO)

Ajo ka qenë një anti dietë gjithmonë por tani duket se e ka marrë më seriozisht humbjen në peshë pasi rrezikon shëndetin e saj.

Janet Jackson 46 vjeç, motra e Michael Jackson, natën e kaluar ajo arriti në Kinema amFAR në Kanë në një fustan mahnitëse Pucci të ndritshme të bardhë nga Peter Dundas që tregoi kornizën e trupit të saj në mënyrë perfekte.

Ajo tani është e përkushtuar të ndihmojë të tjerët për humbjen në peshë, pasi kujton veten e saj që ishte në prag të diabetit dhe nuk ndiheshe mirë.

KOMENTE