English

Partneret lezbike shtojnë familjen

Jillian Michaels ish trajnere me famë, ka marrë një gëzim të dyfishtë brenda 2 javësh.

Ajo ka arritur të adoptojë vajzën 2 vjeçare Lukensia nga Haiti për të cilën kishte nisur një proçedurë kohë më parë dhe tani ajo e plotësoi këtë dëshirë.

Lumturia tjetër është se partnerja e saj lezbike Heidi Rhoades lindi djalin Phoenix. Kështu papritur familja e tyre është shtuar.

Partneret nuk janë shprehur dhe as nuk kanë dhënë asnjë detaj se si erdhi djali i tyre, apo cili u bë babai biologjik dhe në ç'mënyrë.

KOMENTE