English

Jolie dhe Brad Pitt ngrijnë planet e dasmës

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kishin planifikuar ceremoninë e dasmës këtë verë por një burim i çiftit thotë se ka mundësi të shtyhet për arsye se Angelina ka vendosur punën në radhë të parë.

Ajo ka pranuar një kontratë për 3 filma të rinj dhe si e tillë ka bërë që dita e dasmës të jetë e paqartë.

Kjo gjë nuk e ka bërë fort të lumtur Brad, pasi ai shprehet se ka pranuar më shumë punë se ç'duhet dhe aq më tepër tani.

Brad ka shpenzuar më shumë kohë me fëmijët gjithashtu ai është ndihmuar dhe nga babai i Angelines.

KOMENTE