English

Pamela Anderson lë për të dëshiruar me veshjen e saj

Pamela Anderson në një festë të organizuar në Vankuver, Kanada ka rënë në sy për një moskujdesje të mirë të pamjes së saj në veshje.

Veshur me një fustan jeshil ajo kishte nxjerrë format e saj të trupit në një pamje që linte për të dëshiruar.

44 vjeçarja dhe nënë e 2 fëmijëve nuk ka marrë pikët e duhura nga ky eveniment dhe u quajt si një lënie pas dore të vetes.

KOMENTE