English

Coco tregon asetet e saj edhe në festën e Memorial Day (FOTO)

Coco asnjëherë nuk ka qenë e trembur apo të dyshojë mbi paraqitjen e trupit të saj.

Ajo nuk heziton të bëjë fotografi kudo që shkon dhe aq më tepër kur organizon ajo festat.

Coco shkëlqente në diellin e Las Vegas dje ku ajo organizoi një festë në pishinë në Caesars Palace për Memorial Day Weekend.

Veshur me një palë rroba banje që linin pak për imagjinatë ajo bënte fotot e saj dhe për kënaqësinë e të ftuarve.

Më pas në festën e mbrëmjes organizuar brenda në hotel, ajo është parë e veshur me një mini fustan portokalli e cila nuk ngurronte t'i jepte puthje me dorë drejt kamerave.

KOMENTE