English

Kompania SGS e kontrollit të makinave. Korrupsioni qe ulur këmbëkryq (VIDEO)

Në filialin e kompanisë SGS në Shkozet të Durrsit ku bëhet kontrolli teknik i automjeteve korrupsioni ishte ulur këmbëkryq.

Për çdo mjet që të plotësonin dokumentacionin e makinave kërkoheshin para nën dorë.

Por skema e korrupsionit ishte shtrirë në vetë skemën e punonjësve duke filluar nga 3 inxhinierët e kompanisë dhe 5 të tjerë agjentë sigurimesh private.
Pagesa varionte nga 1 mijë euro e lart. Qëllimi një makinë me probleme dilte pa probleme dhe aspak bëheshin merak nëse nesër apo pasnesër ndodhin aksidentet tragjike.
1057

KOMENTE