English

Melanie Sykes foto nudo në Twitter për të dashurin e saj 26 vjeçar

Shumë të dashuruar i rruajnë privatisht mesazhet që këmbejnë me të dashurit e tyre, ndërsa për Melanie Sykes një prezantuese televizioni në programe të ndryshme, ka postuar fotot e saj nudo në rrjetin e saj Twitter ku si qëllim ka patur të dashurin e saj të ri 26 vjeçarin Jack Cockings me të cilin është njohur një muaj më parë.

Ajo ka qënë e martuar dhe është nënë e dy fëmijëve, por dëshira e saj seksuale nuk është shuar, ndërkohë që ajo e shpreh publikisht lidhur me mesazhet që i dërgon të dashurit të saj.

Jack në fillim i ka dërguar mesazh Jodie Marsh dhe pop star Cheryl Cole për një lidhje epshi me to, por ato nuk kanë pranuar, ndërkohë ai hodhi vëmendjen te Melani e cila e pranoi duke ndjekur njëri tjetrin në Twitter. Ata postonin mesazhe dhe foto erotike midis tyre ku shprehnin ndjenjat e njëri tjetrit.
Më pas pas shumë mesazheve dhe shakave që ata bënin ata u takuan në një nga klubet e Londrës.

KOMENTE