English

Seks në zyrë. Skena filmohet nga një banor i pallatit përballë

Një burrë u trondit kur ai pa nga dritarja e tij të premten në mbrëmje një çift që po kryenin marrëdhënie seksuale në ndërtesën përballë tij.

Dyshja, të cilët nuk janë identifikuar, nuk i kishte mbyllur grilat e zyrës së tyre në Nottingham, në qendër të qytetit duke qënë në funksion të plotë të banorëve të ndërtesës.
Spektakli ka tronditur banorin i cili ka dashur të mbetet anonim, dhe ka nxitur të filmojë gjithë skenën.

Ai shprehu se një zonjë u fut në zyrë dhe direkt filluat të hiqnin rrobat e njëri tjetrit duke filluar seks në karrige pastaj në tavolinë si dhe nuk e vrisnin mendjen fare se i gjithë pallati po i shihte.
Çifit ishte i moshës 20 dhe 30 vjeç.
Si duket ndikimi i temperaturave në Angli ka bërë të vetën shprehet banoi që filmoi skenën.

KOMENTE