English

Studim. Gruaja përcaktohet që në ecje nëse ka kaluar orgazmë vaginale

Ata thonë se seksi ju jep një pranverë në hapin tuaj - dhe kjo duket se është e vërtetë.
Hulumtuesit belge kanë parë gratë nga këmbët kur ato ecnin , dhe ishin në gjendje të thoshin se nëse ati rregullisht kishin orgazma nga marrëdhëniet seksuale.
Në universitetin katolik tëCatholique Universiti de Louvain, Belgjikë, ata vendosën për të provuar teorinë e drejtë.
Ata morën gratë me historitë e njohura të dyja orgazmës vaginale ose paaftësia për të orgazmënga seksi dhe filmuan ato duke ecur në rrugë, dhe statusi i tyre orgazmik u gjykua nga seksologist që nuk njihte historinë e tyre.
"Në mostrën e grave të shëndetshme belg, gjysma prej të cilëve kishin orgazmë vaginale, ishte e lehtë për tu diagnostikuar.
Hulumtuesit mendojnë orgazma e rregullta ndikonin në të mirë të shëndetit mendor dukë bërë që muskujt të liroheshin dhe të ishin më të çlodhur.
Ata shkruan: "Hulumtimi ka treguar lidhjen mes orgazmës vaginale dhe shëndetit të mirë mendor. Disa teori të psikoterapisë pohojnë një lidhje midis blloqeve të muskujve dhe shqetësime të të dy karaktereve dhe funksionit seksual. Në terapinë seksologjia - funksionale në fokus të trajtimit është Përmirësimi i lëvizjes vullnetare.

Ekipi tha se objektivi ishte për të përcaktuar nëse seksologjistë të përshtatshëm dhe të mirë në studime, ishin në gjendje të përcaktonin gratë që në ecje për orgazmat e tyre apo jo.

Vëzhguesi i hollë mund të konkludojë përvojën e grave me orgazmë vaginale nga një ecje që përfshin, energji rrjedhshmëri, ndjeshmëri, lirshmërinë e muskujve.
"Rezultatet janë diskutuar në lidhje me hulumtimet e mëparshme në ecje, efekti i muskulaturës në funksionin seksual, natyra e veçantë e orgazmës vaginale, si dhe implikimet për terapinë seksuale. '


KOMENTE